Poulet a la Elly Str.

 

Zie ook de aanvulling(en) onderaan deze pagina.

Benodigd: ( 4 personen )

4 Kippenpoten*)
40 Tenen knoflook
Zout - Peper
Olijfolie
Witte wijn
Stokbrood of Turksbrood

Bereiding:

Braad de kippenpoten gekruid met peper en zout in de olijfolie tot ze lekker knapperig zijn
Haal ze uit de pan
Bak ca. 2 minuten de teentjes knoflook in de olie
Giet de wijn erbij en leg dan de kippenpoten erop
Laat het geheel nu nog ongeveer 1 1,5 uur sudderen

Serveer dit samen met wat salades.


*) Aanvulling

Neem eventueel ipv de kippenpoten twee drumsticks per persoon. Om extra smaak aan te brengen kan je nog tijdens het met wijn sudderen van de kip nog wat honing toevoegen. Het geeft een geheel eigen smaak.


Download dit recept als Word document
Download dit recept als PDF document
KLIK HIERHOME